Në qendrat kovide në Shkup janë pranuar 17 pacientë të rinj

Shkup – Në 24 orët e kaluara, 22 pacientë të rinj janë shtruar në spital në Qendrat Covid në Shkup për shkak të ndërlikimeve nga coronavirusi. Gjithsej 279 persona të dyshuar ose të konfirmuar për COVID-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë, raporton Telegrafi

Gjatë 24 orëve të fundit ka pasur tetë pranime edhe atë shtatë në spitalin “8 shtatori” dhe një në Klinikën Infektive.

Në spitalin “8 shtatori” ka gjithsej 85 të sëmurë, ndërsa në Klinikën Infektive 77 pacientë. Në Kozle ka 18 pacientë.

Gjithsej në Shkup në repartet infektive ka 279 pacientë.

Numri i shtretërve të lirë është 159./ora24.tv