VIDEO/Ohër: Mbyllje lokali, konfiskime dhe arrestime !

OHËR – Ministria e Brendshme kreu kërkime në Ohër, gjatë së cilës u mbyll një objekt hotelierik që funksiononte në orën 6 pasdite.raporton faktor.mk

Kallëzimet penale janë ngritur kundër pronarit të objektit hotelierik sepse ai punoi pas kohës së lejuar, edhe pse më parë ishte vulosur nga Inspektorati Shtetëror i Tregut. Klubi strehoi pronarin, katër anëtarë të stafit, 18 mysafirë dhe 11 shtetas të huaj nga Rusia dhe Ukraina.

– Shtetasit e huaj do të sillen para një gjykatësi për procedurë paraprake sepse ata ishin pa qëndrim të rregullt në vend dhe pa leje pune, informon Ministria e Brendshme.

Gjatë kontrollit, të kryer me urdhër të një gjykatësi, u gjet dhe u konfiskua një shumë e madhe parash, e vendosur në kuti të posaçme me numër, telefona celularë dhe pajisje për mbikëqyrje video.

Policia informon se pronari dhe të gjithë personat e gjetur në ndërtesë janë ndaluar.

Dyqani është ri-vulosur dhe ka një ndalim të funksionimit për një periudhë prej 30 ditësh, dhe kallëzimet penale do të ngrihen kundër pronarit për krimin e mëparshëm, dëmtimin dhe grisjen e vulës./ora24.tv