Pendarovski – Von der Leyen: KE të ndihmojë për krizën energjetike

Kriza aktuale energjetike dhe rrjedha e procesit të shqyrtimit, si një fazë e rëndësishme në negociatat për anëtarësim të vendit në Bashkimin Evropian, ishin temat kryesore të takimit të sotëm të kreut të shtetit Stevo Pendarovski me kryetaren e KE-së, Ursula von der Leyen në Sofje.