Për 24 orë në Shkup hospitalizohen 17 pacientë

Në 24 orët e kaluara, 52 pacientë të rinj janë shtruar në spital në qendrat Kovide në Shkup për shkak të ndërlikimeve nga coronavirusi. Gjithsej 345 persona të dyshuar ose të konfirmuar për COVID-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë, përcjellë Tetovasot

Gjatë 24 orëve të fundit në klinikat interne ka pasur tetë hospitalizime edhe ata dy janë pranuar në Klinikën e Hastroenerohepatologjisë, katër në Klinikën e Neurologjisë dhe nga një pacient në Klinikën e Dermatologjisë dhe në Klinikën ORL.

Në 24 orët e kaluara, 10 pacientë të shëruar janë lëshuar në shtëpi.

Në spitalin “8 Shtatori” ka gjithsej 102 pacientë, në Klinikën për Sëmundje Infektive ka 96 pacientë.

Gjithsej 379 pacientë të konfirmuar ose të dyshuar për COVID-19 po trajtohen në departamentet e sëmundjeve infektive në spitalet në kryeqytet. Shumë prej tyre janë në mbështetje të oksigjenit./ora24.tv/