Për dhjetë ditë sanksionohen 6.489 shoferë

Nga MPB – Në periudhën nga 31.12.2020 deri më 09.01.2021 nga njësitë organizative për kontrollin dhe rregullimin e trafikut, në territorin e të gjithë vendit u sanksionuan 6.489 shoferë të cilët nuk i respektuan rregullat dhe rregulloret e trafikut. Raporton 24.mk

Nga të cilët:

– për automjete të paregjistruara (vlefshmëria e skaduar e licencës së trafikut) 414,

– për ngasje pa leje drejtimi 520,

– për ngasje nën ndikimin e alkoolit 185,

– për vozitje me shpejtësi më të lartë se 835 e lejuar,

– për parakalim të paligjshëm 312.

Kontrollet e intensifikuara të kryera nga Ministria e Brendshme padyshim që ndikojnë në zvogëlimin e numrit të aksidenteve të trafikut në periudhën kur kryhen këto kontrolle./ora24.tv