Përleshje dhe të shtëna me armë në Shkup !

SHKUP – Një numër i madh i automjeteve të policisë dhe oficerëve para Spitalit të Qytetit “Shën Naumi Ohrid “në Shkup, raportojnë mediat. Njofton netpress.com.mk

Një automjet Golf 5 u përplas në spital, me një person që nxori një armë dhe ia drejtoi policisë.

“Sot në 13.04 në SPB Shkup u raportua se para një ndërtese biznesi në fshatin Ljubosh ishte shkelur rendi publik dhe paqja midis KN. dhe K.H., nga njëra anë, dhe N.R. dhe MR, nga ana tjetër, gjatë së cilës janë përdorur edhe armët e zjarrit. Lëndimet e pësuara nga K.N. dhe MR, të cilët u transferuan në Spitalin e Përgjithshëm të Qytetit “Shën Naumi Ohrid” për trajtim mjekësor. “Të katër personat janë siguruar, si dhe automjetet dhe armët e tyre, dhe pasi çështja të sqarohet dhe dokumentohet plotësisht, do të paraqitet një raport i duhur,” tha Ministria e Brendshme në lidhje me incidentin.

Policia po zbardh rastin./ora24.tv