Policia shpërndan një grupim në stacionin hekurudhor

KUMANOVË – Pas raportit, policia e Kumanovës gjeti një grup qytetarësh të cilët u mblodhën në një ndërtesë të komunitetit lokal në vendbanimin e Kumanovës dhe nuk i respektuan rregulloret shëndetësore gjatë epidemisë, njoftoi sot SPB Kumanovë. Njofton kanal5.com.mk

 

Ngjarja ndodhi dje, pasdite në kazermat e komunitetit lokal në vendbanimin “Stacioni Hekurudhor”.

 

“Më 12.01.2021 në ora 18.50 në SIA Kumanovë u raportua se në kazermat e bashkësisë lokale në vendbanim. Stacioni hekurudhor në Kumanovë ka një grup qytetarësh të cilët nuk i përmbahen rregullave shëndetësore gjatë një epidemie. Oficerët e policisë shkuan në vendin e ngjarjes dhe gjashtë persona u gjetën në kazermat, gjë që përcaktoi se ishte një krim “mosveprimi sipas rregullave shëndetësore gjatë një epidemie” – tha SPB Kumanovë.

 

Pasi çështja është dokumentuar plotësisht, do të paraqitet një raport i duhur./ora24.tv