Qentë endacakë shëtisin lirshëm brenda Spitalit të Kërçovës

Qentë endacakë shëtisin lirshëm brenda Spitalit të Kërçovës. Sipas A1on, qentë kanë vrapuar nëpër spital për orë të tëra, kryesisht në zonën e pranimit të pacientëve. Për të ruajtur rendin dhe për t`i larguar qentë, u kujdesën disa nga pacientët që ishin afër, ndërsa askush nga personeli nuk mori mundimin të largonte Qenqentë. Se sa lirshëm shëtisnin qentë endacakë brenda Spitalit të Kërçovës, mund të shihet nga fotografitë e publikuara nga a1on.

/ora24.tv/