Reperi afrikano-shqiptar i këndon pavarësisë (VIDEO)

Prishtinë, 24 nëntor – Artisti afrikano-shqiptar Cliqme, ka sjellë për festat e nëntorit një projekt muzikor dedikuar shqiptarëve të Shqipërisë dhe Kosovës.

Kënga që titullohet “Pavarësia”, është sjellë nga reperi në gjuhën shqipe.

Kënga është prezantuar për herë të parë në një komunitet shqiptar jashtë vendit nga vetë reperi i njohur.