Reshjet e shiut dhe dëborës vështirësojnë trafikun rrugës për në Mavrovë

MAVROVË – Këtë mëngjes ka pasur një bllokim të trafikut në disa raste, dhe për momentin automjetet humbasin në mënyrë alternative. Njofton 360stepeni.mk

Sipas informacionit fillestar të shërbimeve që punojnë në terren, në tre vende përgjatë seksionit nga kryqëzimi për Kërçovë-Gostivar deri në Mavrovë, pemët kanë rënë në disa vende dhe ka rrëshqitje të tokës. Ekipet me mekanizëm janë në terren dhe po punojnë për normalizimin e trafikut./ora24.tv