Rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullativ i Energjisë dhe Burimeve Ujore ka vendosur të rrisë çmimin e derivateve të naftës me një mesatare prej 1.64 përqind. raporton meta.mk

Çmimet me pakicë të benzinës “Eurosuper BS-95” dhe “Eurosuper BS-98” rriten me një denar për litër. Me këtë rritje, çmimi i “Eurosuper BS-95” do të jetë 62 denarë për litër, ndërsa çmimi me pakicë i “Eurosuper BS-98” do të jetë 63.50 denarë për litër.

Çmimet me pakicë të naftës dhe vajit shtëpiak jashtë dritës rriten me gjysmë denari dhe kështu çmimi me pakicë i naftës do të jetë 53,50 denarë për litër, ndërsa çmimi me pakicë i vajit shtëpiak jashtë dritës do të jetë 53 denarë për litër./ora24.tv