Rruga e re çahet në dysh, qindra familje pa rrugëdalje

Shqipëri – Reshjet e dendura të shiut dhe moti i keq ka bërë që të shembet rruga që lidh zonën e Kashnjetit me Lezhen, transmeton vizionplus.tv

Aksi rrugor në territor malor e bën të pamundur lidhjen e një zone të madhe me qytetin

.Sic shihet edhe në pamje dhe foto, rruga është ndare në dysh, ndërsa autoritetet kane ndaluar qarkullimin e makinave.

Zona e izoluar është nje territor i madh dhe kërkon një zgjidhje edhe për lëvizjet e banorëve dhe vecanërisht furnizimin me nevojat më bazike të qytetareve./ora24.tv/