Shahpaska: Muajin e ardhshëm pensionet do të rriten për 185 denarë

Shkup – “Pensionet do të paguhen rregullisht, ndërsa në janar pensionistët do të marrin harmonizimin ligjor, pra pensioni minimal do të rritet për 134 denarë, dhe mesatarja me 185 denarë, deklaroi sonte Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska, njofton Gazeta Lajm

Duke folur për “TV 24” Shahpaska shtoi se pensionet do të vazhdojnë të paguhen në fund të muajit në mënyrë që të mbrojë pensionistët nga pandemia.
“Me pensionin për janar, i cili do të paguhet në fund të janarit, ata do të marrin aprovimin me ligj dhe kjo do të nënkuptojë rritjen e pensionit minimal me 134 denarë në muaj dhe rritjen e pensionit mesatar me 185 denarë në muaj”, shpjegoi Shahpaska./ora24.tv/