‘Shesheli’ i RMV-së këshilltar në listën e Danella Arsovskës në Shkup

Kandidatja për kryetare të Shkupit nga radhët e VMRO-së, Danella Arsovska në listën e saj për këshilltar ka vendosur Strasho Angellovskin i cili njihet edhe si Shesheli i Maqedonisë, shkruan opinionshqip.live.

Angellovski do të angazhohet bashkë me këshilltatët e Aleancës dhe Alternativës që t’i heqin të gjitha tabelat dhe mbishkrimet në gjuhën shqipe në Shkup.

Strasho është kryetar i partisë së djathtë në bllokun maqedonas dhe udhëheqës shumë vjeçar i partisë konzervative MAAK.

Njihet edhe për qëndrimet e tija për t’i bindur maqedonasit në promovimin e kombit “maqedonas antik”./ora24.tv