Shqipëria pas termetit, pamje me dron

Shqipëri, 26 nëntor – 15 të vdekur nga tërmeti Pamjet nga lart të Thumanës pas tërmetit. Ndërtesa të shembura. Pamjet me dron janë të Fatmir Tahirit. Deri tani raportohen 15 viktima nga tërmeti dhe 600 të lënduar. Në Thumanë dhe në Durrës situate është më e rëndë pasi janë shembur shumë ndërtesa. Operacionet e kërkim shpetimit vijojnë./oranews