Shqiptohen 213 dënime, 23 shoferë u kapën pa patentë

SHKUP – Ministria e Brendshme dje vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut, me ç’rast në territorin e qytetit të Shkupit vendosi gjithsej 213 masa. njofton kanal5.com.mk

Kishte 23 sanksione për drejtimin e automjetit pa patentë shofer, 14 masa për automjete të paregjistruara dhe teknikisht me defekt, 25 për përdorimin e një telefoni celular.

Tetë sanksione u vendosën për kalimin e një drite të kuqe, pesë për mosrespektimin e shpejtësisë së lëvizjes, 45 masa për automjetet e parkuara në mënyrë të paligjshme dhe shtatë për mos mbajtjen e maskës mbrojtëse.

Kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë në ditët në vijim. Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut për të rritur sigurinë në komunikacion./ora24.tv