Shqiptohen 52 dënime për tejkalim shpejtësie në Ohër

Ohër – Ditën e djeshme nga sektori i MPB- së, kanë bërë të ditur se nga një aksion i zhvilluar në teritorin e Ohrit, kan shqiptuar dënime për 52 shoferë të cilët kanë drejtuar makinat e tyre me shpejtësi më të madhe nga e lejuara .

 

Sipas asaj që thuhet nga MPB, edhe sot dhe ditët në vazhdim, do vazhdojnë kontrollet intenzive me qëllim të ruajtjes së sigurisë në trafik./ora24.tv