Si vdiq hoxha Jakup Asipi, vajza e tij rrëfen momentet e fundit të jetës (VIDEO)

Kumanovë – Hoxhë Jakup Asipi, aq sa jetoi, ishte shembull për të mirë, se si punohet dhe veprohet në mesin e shoqërisë. Ai ka dhënë kontribut të çmueshëm në kultivimin e vlerave kombëtare dhe fetare. Ka pasur ndikim të gjerë në të gjithë hapësirat shqiptare sidomos te rinia. Në ligjërata ishte shumë i përpikt dhe i guximshëm. Ai ka organizuar mbi 5000 ligjërata, kontribut ky që e sheh dritën çdo ditë përmes ruajtjes multimediale, inforomon News-mk , përcjellë Zhurnal.

Ai ishte motivues shumë i mirë , sidomos për rininë . Shumë njerez me nostalgji kujtojnë afërsin që kishin me hoxhë Jakup Asipi sado I gjatë të ishte një dokumentar. Në vazhdim fillojmë me vajzën dhe djalin e tij, ja se si e përshkruajnë ata babain e tyre: Ndërsa, në minutën e 18:00, vajza e tij Rejhan Asipi – Aliu, kujton momentin më fatkeq të aksidentit rrugor më 7 janar të vitit 2006, ditën kur edhe ndërroi jetë hoxhë Jakup Asipi./ora24.tv/