Sindi braktis takimin me Mevlanin. Ofendime të rënda

Nuk ka qetësi mes Sindit dhe Mevlanit. Si asnjëherë më parë Mevlani është shfaqur tejet i nxehur dhe i acaruar në raport me Sindin.

Edhe takimi i tyre nëse mund të quhet i tillë ishte i gjithë një hedhje-pritje ofendimesh deri në braktisjen e takimit nga Sindi, shkruan Top-Channel.

E gjitha nisi me vonesën njëorëshe në takim të Mevlanit, të cilin Sindi e cilësoi ofendim.

Pas një debati mes tyre Mevlani i thotë Sindit: Ty të ka ofenduar Zoti, ik moj andej”.

Menjëherë pas kësaj Sindi e la takimin./Ora24.tv