Sot protestë për rastin në Onkologji

Për sot në orën 18:00 para Qeverisë së RMV-së është paralajmëruar protesta me moton “Drejtësi për viktimat”, organizuar nga grupi joformal “Protesta kundër vrasjes në Onkologji”.

Revolta u shtua pasi u ngritën dyshime të reja se Klinika nuk i regjistronte pacientët që kanë vdekur në kushte shtëpiake, dhe se kinse janë marrë barna në kurriz të pacientëve të vdekur, që kanë përfunduar në tregun e zi.