Adnan Azizi për Harun Aliun: Dëshmorët ngelin gjithmonë të gjallë në mesin e të gjallëve dhe të gjallë në mesin e të vdekurve!

Drejtori i Hekurudhave të Maqedonisë Adnan Azizi ka kujtuar sot rënien e Komandant Harun Aliut me shokë, të cilët u vranë mizorisht nga forcat e…

Lexo më tepër Adnan Azizi për Harun Aliun: Dëshmorët ngelin gjithmonë të gjallë në mesin e të gjallëve dhe të gjallë në mesin e të vdekurve!