Biden vendos t’i qëndrojë 31 gushtit/ Afati për tërheqjen e plotë të trupave amerikane dhe aleatëve afganë nuk do te shtyhet

Presidenti Joe Biden ka vendosur të mos e zgjasë afatin për tërheqjen e plotë të trupave amerikane dhe aleatëve afganë nga Afganistani, që është 31…

Lexo më tepër Biden vendos t’i qëndrojë 31 gushtit/ Afati për tërheqjen e plotë të trupave amerikane dhe aleatëve afganë nuk do te shtyhet