(VIDEO) Kasami me porosi të fuqishme nga Tirana: Shqiptarët të ndërtojnë shoqëri të bashkuar, të bashkuar dhe në Europë

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka marrë pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste në Tiranë. Ai po ashtu ka qenë pjesëmarrës në panel diskutimin…

Lexo më tepër (VIDEO) Kasami me porosi të fuqishme nga Tirana: Shqiptarët të ndërtojnë shoqëri të bashkuar, të bashkuar dhe në Europë