Arjanit Hoxha njoftoi masat e ndërmarra për mbrojtjen nga ajri të zonave bujqësore nga katastrofat natyrore

Sot, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike, Kostadin Acevski, në Aeroportin Sportiv…

Lexo më tepër Arjanit Hoxha njoftoi masat e ndërmarra për mbrojtjen nga ajri të zonave bujqësore nga katastrofat natyrore