Mickoski: Nëse Qeveria dëshiron ndryshime kushtetuese, të shkojmë në zgjedhje dhe të vendosë populli

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në emisionin “Samo intervju” në televizionin KANAL 5, i bëri thirrje Qeverisë që nëse dëshiron ndryshime kushtetuese, atëherë le të…

Lexo më tepër Mickoski: Nëse Qeveria dëshiron ndryshime kushtetuese, të shkojmë në zgjedhje dhe të vendosë populli