Vazhdojnë “goditjet” për profesoren Mehmedi. Ajradini: Çmenduria nuk duhet të mbështetet, ajo dënohet!

Studdentët të cilët akuzuan profesoren Besiana Mehmedi për bullizëm, presione dhe fyrje sot u mbështetën nga këngëtarë, artist dhe ish studentë të fakulteti të Arteve…

Lexo më tepër Vazhdojnë “goditjet” për profesoren Mehmedi. Ajradini: Çmenduria nuk duhet të mbështetet, ajo dënohet!