Gjiganti gjerman “Gereshajmer” hapi fabrikë në Bunarxhik, investim prej 25 milionë euro dhe 400 vende pune

Kompania gjermane “Gereshajmer” sot zyrtarisht ka hapur fabrikë në Zonën Zhvillimore Teknologjike-Industriale Shkup 2 në Bunarxhik për prodhimin e produkteve të specializuara të qelqit medicinal…

Lexo më tepër Gjiganti gjerman “Gereshajmer” hapi fabrikë në Bunarxhik, investim prej 25 milionë euro dhe 400 vende pune