Elvana bëhet bashkë me Loredanën për të mposhtur Arilenën dhe Dafinën. Rivaliteti i ndezur në “Festivalin e Këngës” arrin në tjetër nivel

Showbiz – Rivaliteti i krijuar mes Elvana Gjatës dhe Arilena Arës në skenën e Festivalit të 58-të të Këngës duket se po merr përmasa të…

Lexo më tepër Elvana bëhet bashkë me Loredanën për të mposhtur Arilenën dhe Dafinën. Rivaliteti i ndezur në “Festivalin e Këngës” arrin në tjetër nivel