Fabrika e Shkëlzen Berishës në Gërdec/ Gazetari Doçi: Shpenzim 1.9 milionë euro pa burim të ligjshëm, fshihet një biznesmen i fuqishëm

SPAK ka nisur që të lëkundë themelet e perandorisë së krimit dhe korrupsionit në Shqipëri. Nën hetim është edhe pasuria e Shkëlzen Berishës dhe sidomos…

Lexo më tepër Fabrika e Shkëlzen Berishës në Gërdec/ Gazetari Doçi: Shpenzim 1.9 milionë euro pa burim të ligjshëm, fshihet një biznesmen i fuqishëm

Gjiganti gjerman “Gereshajmer” hapi fabrikë në Bunarxhik, investim prej 25 milionë euro dhe 400 vende pune

Kompania gjermane “Gereshajmer” sot zyrtarisht ka hapur fabrikë në Zonën Zhvillimore Teknologjike-Industriale Shkup 2 në Bunarxhik për prodhimin e produkteve të specializuara të qelqit medicinal…

Lexo më tepër Gjiganti gjerman “Gereshajmer” hapi fabrikë në Bunarxhik, investim prej 25 milionë euro dhe 400 vende pune