“Termini im” nën hetim për keqpërdorime të mundshme? Mexhiti: Hetimi në Onkologji pres të përfundojë sa më shpejt

Përve­çse në Onkologji hetime dhe kontrolle po bëhen edhe nëpër institucione tjera shëndetësore njofton Ministri i Shëndetësisë Fatmir Mexhiti. Nuk ndau shumë informacione mbi këtë,…

Lexo më tepër “Termini im” nën hetim për keqpërdorime të mundshme? Mexhiti: Hetimi në Onkologji pres të përfundojë sa më shpejt

FOTO/Nikolloski: Edhe Fatmir Mexhiti, kandidat për ministër të Shëndetësisë, shtëpi luksoze prej 336 m2 në Taftalixhe, ngjitur me Taravarin, si e krijoi?

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovki ka publikuar në foltore të Kuvendit fotografi me një shtëpi luksoze në lagjen Taftalixhe te Shkupit, e cila thotë se…

Lexo më tepër FOTO/Nikolloski: Edhe Fatmir Mexhiti, kandidat për ministër të Shëndetësisë, shtëpi luksoze prej 336 m2 në Taftalixhe, ngjitur me Taravarin, si e krijoi?