Fëmijët rizgjojnë traditën në Berat, festohen karnavalet në pedonalen e qytetit, dhurohet spektakël për disa orë

Fëmijët rizgjojnë traditën në Berat, në qytet festohen karnavalet. Ngjyrat,muzika,kostumet dhe personazhet e botës së fëmijëve dhuruan për disa orë “spektakël” mbëmjen e djeshme në…

Lexo më tepër Fëmijët rizgjojnë traditën në Berat, festohen karnavalet në pedonalen e qytetit, dhurohet spektakël për disa orë

Venko Filipçe: 50 fëmijët e Gjevgjelisë kanë infeksion të thjeshtë, askush nuk është infektuar me cornavirus

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe deklaroi se ka përfunduar hulumtimi me të analizat e 50 fëmijëve dhe fosnjave që u hospitaliuzuan në Gjevgjeli, raporton telegrafi.…

Lexo më tepër Venko Filipçe: 50 fëmijët e Gjevgjelisë kanë infeksion të thjeshtë, askush nuk është infektuar me cornavirus