Mickoski: Filipçe dhe Hasani deri të martën të dorëzojnë dorëheqjen në Kuvend, në të kundërtën iniciojmë shkarkimin

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski ka dhënë ultimatum për ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe zëvendësin e tij, Ilir Hasani. “Japim afat deri të martën…

Lexo më tepër Mickoski: Filipçe dhe Hasani deri të martën të dorëzojnë dorëheqjen në Kuvend, në të kundërtën iniciojmë shkarkimin