Ljupço Nikollovski: Ndalesë për punë dhe gjobë prej 55.510 eurosh ndaj kompanive – gjetjet për mazutin e rrezikshëm!

Janë konstatuar një sërë lëshime në kompanitë importuese në vend për mazut, ndërkohë që tashmë janë shqiptuar edhe një sërë masash kundër tyre. Masat janë…

Lexo më tepër Ljupço Nikollovski: Ndalesë për punë dhe gjobë prej 55.510 eurosh ndaj kompanive – gjetjet për mazutin e rrezikshëm!