Mickoski: Mesazh i thjeshtë për më shumë para për qytetarët dhe ekonominë – ndaloni së vjedhuri dhe do të ketë para

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, gjatë vizitës së sotme në Prilep, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve për qëndrimin në lidhje me njoftimin e Qeverisë…

Lexo më tepër Mickoski: Mesazh i thjeshtë për më shumë para për qytetarët dhe ekonominë – ndaloni së vjedhuri dhe do të ketë para