Alternativa, Besa dhe LD dorëzojnë kallëzim penal për korrupsion dhe konflikt të interesit në BDI

Partitë opozitare shqiptare Lëvizja Besa, Lëvizja Demokratike dhe Alternativa sot kanë dorëzuar kallëzim penal për korrupsion dhe konflikt të interesit në BDI, lidhur me kompaninë…

Lexo më tepër Alternativa, Besa dhe LD dorëzojnë kallëzim penal për korrupsion dhe konflikt të interesit në BDI