Mickoski: Duhet të ketë zgjedhje të parakohshme. Edhe simpatizantët e LSDM dhe BDI thonë se Qeveria është katastrofë

“Qeveria pretendon se do të shkojë deri në fund me mandatin e saj, por ne vlerësojmë se është mirë që të ketë zgjedhje të parakohshme,…

Lexo më tepër Mickoski: Duhet të ketë zgjedhje të parakohshme. Edhe simpatizantët e LSDM dhe BDI thonë se Qeveria është katastrofë

Mickoski: Të kota koncertet për M.O.-në kur ikin të rinjtë, zbrazen fshatrat e qytetet, nuk ka kanalizime e ujë për të pirë

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski ka komentuar deklaratat e BDI-së dhe LSDM-së lidhur me Marrëveshjen e Ohrit. Në pyetjen e gazetarëve se pushteti BDI-LSEM thotë…

Lexo më tepër Mickoski: Të kota koncertet për M.O.-në kur ikin të rinjtë, zbrazen fshatrat e qytetet, nuk ka kanalizime e ujë për të pirë