Situata ‘jashtë kontrollit’, BE vendos sot kufizime për udhëtimet drejt Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut

Bashkimi Evropian, nga sot, pritet të vendosë kufizime në udhëtime për qytetarët e Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut, për shkak të përkeqësimit…

Lexo më tepër Situata ‘jashtë kontrollit’, BE vendos sot kufizime për udhëtimet drejt Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut