MASH: Mundësi e re për avancim në karrierë të mësimdhënësve, shpallet edhe një konkurs për avancim me titullin mentor

Ministria e Arsimit dhe shkencës informon se sot është shpallur konkurs i përsëritur për paraqitjen e mësimdhënësve nga shkollat fillore për avancim me titullin “mentor”.…

Lexo më tepër MASH: Mundësi e re për avancim në karrierë të mësimdhënësve, shpallet edhe një konkurs për avancim me titullin mentor