Zv.Ministri Shabani informon se sot është shpallur konkurs i përsëritur për paraqitjen e mësimdhënësve të shkollave fillore për avancim me titullin “mentor”

Nëpërmjet facebookut zv.Ministri i Arsimit, Arafat Shabani ka dhënë lajmin se është shpallur konkurs për mësimdhënësit e shkollave fillore për avansimin në “mentor”. Postimi i…

Lexo më tepër Zv.Ministri Shabani informon se sot është shpallur konkurs i përsëritur për paraqitjen e mësimdhënësve të shkollave fillore për avancim me titullin “mentor”

Todorovi: historia duhet të nxit mendimin kritik tek fëmijët, të gjithë jemi dakord se ndryshimet në arsim janë të domosdoshme

Historia e cila mësohet në arsimin fillor dhe të mesëm duhet të zhvillojë të menduarit kritik tek fëmijët, por aktualisht historia nuk e ka atë…

Lexo më tepër Todorovi: historia duhet të nxit mendimin kritik tek fëmijët, të gjithë jemi dakord se ndryshimet në arsim janë të domosdoshme