Maqedoni: Nënshkrim i marrëveshjeve për dërgimin e këshilltarëve ekonomikë nga Ministria e Ekonomisë dhe e Bujqësisë

Në mjediset e Ministrisë së Punëve të Jashtme sot do të nënshkruhen marrëveshje për dërgimin e këshilltarëve ekonomikë nga Ministritë e Ekonomisë dhe Bujqësisë, Pylltarisë…

Lexo më tepër Maqedoni: Nënshkrim i marrëveshjeve për dërgimin e këshilltarëve ekonomikë nga Ministria e Ekonomisë dhe e Bujqësisë

Bekteshi takim me ambasadorin e parë të Gjeorgjisë në Maqedoninë e Veriut Liluashvili: Ka potencial të madh për bashkëpunim ekonomik midis dy vendeve

Shkup – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi gjatë ditës së sotme realizoi takim pune me Ambasadoren e sapoemëruar të Gjeorgjisë në Republikën e Maqedonisë së…

Lexo më tepër Bekteshi takim me ambasadorin e parë të Gjeorgjisë në Maqedoninë e Veriut Liluashvili: Ka potencial të madh për bashkëpunim ekonomik midis dy vendeve