Bujar Osmani: Përfshirja e vendeve të Ballkanit Perëndimor në një proces aderues aktiv dhe dinamik, do t’i angazhojë shoqëritë drejt krijimit të vlerave të reja

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani mori pjesë në takimin ministror për Punë të Jashtme në kuadër të kryesimit gjerman me Procesin e Berlinit…

Lexo më tepër Bujar Osmani: Përfshirja e vendeve të Ballkanit Perëndimor në një proces aderues aktiv dhe dinamik, do t’i angazhojë shoqëritë drejt krijimit të vlerave të reja