(Video) Mickoski: Opozita shqiptare të deklarohet, a opozitë a me pushtetin! Flet dhe për zgjedhje, referendumin, krizën energjetike

Shumica dërrmuese e qytetarëve, pa dallim etnie, janë për referendum, theksoi lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Ai tha se ende nuk ka dëgjuar qëndrimin e…

Lexo më tepër (Video) Mickoski: Opozita shqiptare të deklarohet, a opozitë a me pushtetin! Flet dhe për zgjedhje, referendumin, krizën energjetike

Mickoski: Masat e Qeverisë nuk do përmirësojnë standardin e qytetarëve, Maqedonia jeton në dy realitete të ndryshme

Lideri i VMRO-DPMNE-së ka deklaruar se pakoja e masave të Qeverisë për tu ballafaquar me krizën në vend nuk do të përmirësojnë realisht gjendjen e…

Lexo më tepër Mickoski: Masat e Qeverisë nuk do përmirësojnë standardin e qytetarëve, Maqedonia jeton në dy realitete të ndryshme