Dialogu vjetor ekonomik BE – BP – Turqi: Lehtësimi i pasojave nga pandemia dhe rimëkëmbja në afat të mesëm në fokus të konkluzioneve

Sot, përfaqësuesit e vendeve anëtare të BE-së, Ballkani Perëndimor dhe Tuqia, Komisioni Evropian dhe Banka Qendrore Evropiane e mbajtën dialogun vjetor për politikat ekonomike. Pjesëmarrësit…

Lexo më tepër Dialogu vjetor ekonomik BE – BP – Turqi: Lehtësimi i pasojave nga pandemia dhe rimëkëmbja në afat të mesëm në fokus të konkluzioneve