Përballja e fundit në “Për’puthen”/ Komplimente dhe buzëqeshje mes dy personave më të komentuar, çfarë u tha mes Antonelës dhe Mevlanit?

Mevlani doli çift me Ledianën nga emisioni, por nga ana tjetër Antonela nuk mundi të fshehë pëlqimin që ka ende ndaj Mevlanin, raporton top-channel. Sot,…

Lexo më tepër Përballja e fundit në “Për’puthen”/ Komplimente dhe buzëqeshje mes dy personave më të komentuar, çfarë u tha mes Antonelës dhe Mevlanit?