Mickoski: Ofroj zgjidhje për krizën energjetike, takim dhe debat televiziv me Kovaçevskin. Ai vazhdon të dezertojë

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, ka shkruar një status në FB, ku spjegon se e ka ftuar kryeministrin Dimitar Kovaçevski dhe përfaqësuesit e Qeverisë që…

Lexo më tepër Mickoski: Ofroj zgjidhje për krizën energjetike, takim dhe debat televiziv me Kovaçevskin. Ai vazhdon të dezertojë