Zv.Ministri Shabani informon se sot është shpallur konkurs i përsëritur për paraqitjen e mësimdhënësve të shkollave fillore për avancim me titullin “mentor”

Nëpërmjet facebookut zv.Ministri i Arsimit, Arafat Shabani ka dhënë lajmin se është shpallur konkurs për mësimdhënësit e shkollave fillore për avansimin në “mentor”. Postimi i…

Lexo më tepër Zv.Ministri Shabani informon se sot është shpallur konkurs i përsëritur për paraqitjen e mësimdhënësve të shkollave fillore për avancim me titullin “mentor”

MASH: Mundësi e re për avancim në karrierë të mësimdhënësve, shpallet edhe një konkurs për avancim me titullin mentor

Ministria e Arsimit dhe shkencës informon se sot është shpallur konkurs i përsëritur për paraqitjen e mësimdhënësve nga shkollat fillore për avancim me titullin “mentor”.…

Lexo më tepër MASH: Mundësi e re për avancim në karrierë të mësimdhënësve, shpallet edhe një konkurs për avancim me titullin mentor