I bëri namin Julit, pasi i tha je e virgjër si vaji i Borshit/ Reagon edhe Shqipja për Sindin: Mos më keq keqkuptoni po…

Showbiz – Ka tre muaj që është larguar nga “Përputhen”, megjithatë ndjekësit shpeshherë i kërkojnë Shqipes të komentojë situatat që ndodhin në program dhe këtë…

Lexo më tepër I bëri namin Julit, pasi i tha je e virgjër si vaji i Borshit/ Reagon edhe Shqipja për Sindin: Mos më keq keqkuptoni po…