“Termini im” nën hetim për keqpërdorime të mundshme? Mexhiti: Hetimi në Onkologji pres të përfundojë sa më shpejt

Përve­çse në Onkologji hetime dhe kontrolle po bëhen edhe nëpër institucione tjera shëndetësore njofton Ministri i Shëndetësisë Fatmir Mexhiti. Nuk ndau shumë informacione mbi këtë,…

Lexo më tepër “Termini im” nën hetim për keqpërdorime të mundshme? Mexhiti: Hetimi në Onkologji pres të përfundojë sa më shpejt