Vrasja në Tetovë/ 17-vjeçarja e goditi me mjete prerëse dhe trupin e hodhi në lumë, flet kushëriri i 16-vjeçarit: Ishte djalë i qetë, s’e dimë nëse vajza…

Kushëriri i 16-vjeçarit që u vra nga e dashura e tij në Tetovë, Armendi foli në emisionin “Zemër të Hapur” për gazetaren Anila Ahmataj lidhur…

Lexo më tepër Vrasja në Tetovë/ 17-vjeçarja e goditi me mjete prerëse dhe trupin e hodhi në lumë, flet kushëriri i 16-vjeçarit: Ishte djalë i qetë, s’e dimë nëse vajza…