Taravari “ndez motorrët” nga Kumanova

Siç ka njoftuar faqja zyrtare e Aleancës për Shqiptarët, mbreme Taravari, ish kryetari Ziajdin Sela dhe funksionarë lokal nga Kumanova kan mbajtur një takim mobilizues me aktivin politik të kësaj dege.

Nga fotot e publikuara vihet re nje numer i madh i anetareve te kesaj partie prezent ne mbledhje te cilet me entuziazem filluan mobilizimin e tyre ne nendeget perkatese per mobilizim te fuqishem te strukturave egzistuese dhe prurjevevte reja qe priten te vijne.